Irina Rimes a revenit mai pregătită ca niciodată, iar pentru cei care au stat cu sufletul la gură să asculte noua piesă a artistei, s-a meritat așteptarea. Irina a lansat ”N-avem timp”, prima piesă de anul acesta și care s-a văzut în premieră pe ZU TV.

Irina Rimes n-a luat deloc pauză de la muzică. Artista a petrecut multe ore în studioul de înregistrări, compunând piese pentru alți artiști. Acum, Irina a decis că este momentul perfect pentru a le oferi fanilor un cadou muzical, iar ”N-avem timp” a sosit la fix.

#HitMaker. 12 melodii pe care le-a compus Irina Rimes pentru alți artiști. Care e preferata ta?

”⏳În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noțiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când așteptăm și e mai scurt atunci când suntem fericiți, de ce nu putem percepe timpul așa cum este el, de ce ne supărăm pe timp când ar trebui să ne supărăm pe noi, de ce avem așteptări de la ceva ce nu putem controla. Așa apărut piesa N-avem timp. Împreună cu @alexcotoi , am reușit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi. Trebuie să vă spun că mi-era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reușit să mă întorc în timp. ⌛️” a transmis artista pe Instagram.