Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Innei. Artista a lansat videoclip pentru piesa „De dragul tău”, piesă ce s-a auzit în premieră în Morning ZU acum câteva luni. Încă de atunci, INNA a promis că dacă feedback-ul va fi unul pozitiv, piesa se va lansa în variantă oficială și se pare că s-a ținut de cuvânt. 

2021 a fost un an foarte bun pentru INNA. Artista a intrat acum câteva săptămâni într-o galerie selectă de artiste, alături de nume grele din industrie, precum Adele sau Dua Lipa. Videoclipurile pe care le încarcă pe canalul ei de YouTube au adunat în total peste 5.3 miliarde de vizualizări. Inna are 6.8 milioane de abonați pe YouTube, așa că nu este de mirare că milioanele de accesări la clipurile ei se adună rapid.

Artista noastră este pe locul al șaselea în clasamentul cântărețelor din Europa cu cele mai multe vizualizări pe YouTube, fiind depășită de Dua Lipa (11.7 miliarde de views), Adele (10.9 miliarde), Ellie Goulding (8.3 miliarde), Anne Marie (7.6 miliarde) și Little Mix (6.5 miliarde).