Prieteni, vă avertizez că vă veți îndrăgosti de Kamelia de la primul play! Cum adică cine e Kamelia? E o femeie cu personalitate, e născută în Europa şi are rădăcini în Orientul Apropiat.

Akcent te va face sa te îndragosteşti de "Kamelia", o piesă cu personalitatea tipei de care vă vorbeam mai devreme. Noul videoclip al celui mai de succes proiect masculin românesc al momentului este lansat ACUM.

Tocmai ce l-ai văzut în PREMIERĂ pe ZU TV şi momentan îl vezi doar pe ZU TV şi pe ZUTV.RO!

PLAY!

Adrian Sînă, liderul şi solistul proiectului Akcent, a lansat un EP ("Around the world"), cu 6 piese noi, la inceputul acestui primăveri, fiecare dintre melodii venind cu un videoclip online.

Fanii şi radiourile româneşti au ales ca noul single Akcent pentru Romania să fie "Kamelia", o colaborare cu Lidia Buble şi DDY Nunes.

Videoclipul a fost filmat într-o foarte scurtă pauză a turneului mondial "Around The World Tour" ce a început în ianuarie 2014.

AICI VEZI VIDEO CU NEBUNIA CARE A FOST "AROUND THE WORLD TOUR", DIN AFRICA 

Adrian Sînă şi ai lui au devenit adevărați globtrotteri pentru că până acum au avut peste 20 de concerte iar în această vară vor bate Pâmântul în lung şi în lat cu "Around The World Tour".