La o lună de când a lansat ”Love Again”, Dua Lipa cântă pe piesa lui Pop Smoke, ”Demeanor”. Piesa sună într-un mare fel și are parte de un videoclip pe măsură, care te va transpune în atmosfera de basm a balurilor cu prinți și prințese.

Dua Lipa a dat indicii în ultima săptămână despre faptul că urmează să lanseze o piesă nouă. Artista a postat pe Instagram fotografii în care apărea îmbrăcată în rochie de bal și părea ruptă din serialul Bridgerton. După ce a pus pe jar imaginația celor care o urmăresc, a venit și videoclipul, care e la înălțime. Dua a intrat în pielea reginei Maria Antoaneta și a strălucit într-o rochie de epocă. Producătorii au găsit o modalitate originală de a-l introduce și pe Pop Smoke în videoclip, sub formă de personaj într-o pictură renascentistă. Rapper-ul a murit anul trecut, iar partea lui de pe piesă fusese înregistrată înainte să își găsească sfârșitul. 

Melodia îmbină ritmurile pop cu cele rap și face parte de pe albumul postum ”Faith”, lansat luna aceasta. Rapper-ul a înregistrat anul trecut două albume, înainte să fie ucis într-un atac asupra casei lui din Los Angeles. Primul dintre ele, ”Shoot for the Stars, Aim for the Moon”, a fost lansat în iulie anul trecut, în ziua în care rapper-ul ar fi împlinit 21 de ani. 

Sună bine ”Demeanor”? Ce notă îi dai?