Post Malone a sărbătorit aniversarea jocului Pokemon cu o piesă nouă. Artistul a înregistrat o versiune proprie a melodiei ”Only Wanna Be With YoU”, a celor de la Hootie and the Blowfish. 

Posty a fost invitat să celebreze aniversarea de 25 de ani a celebrului joc Pokemon, printr-un concert virtual și nu s-a prezentat cu mâna goală. Rapper-ul a făcut un cover după o piesă lansată în 1994, care le-a asigurat celor de la Hootie and the Blowfish un succes răsunător. Albumul pe care a fost inclusă melodia s-a vândut în peste 21 de milioane de exemplare, fiind unul dintre cele mai de succes albume din istoria muzicii. Acum, Post Malone a ales să înregistreze și el o versiune proprie a melodiei și a cântat-o în cadrul concertului online. În timp ce versiunea lui Posty i-a cucerit pe cei mai mulți, au existat și voci care l-au criticat și au susținut că ar fi fost mai potrivit să cânte o piesă reprezentativă pentru eveniment, cum ar fi ”PokeRap”. 

Haters gonna hate, iar cui îi place melodia o va asculta în continuare, indiferent de critici. Ce zici, sună bine? Noi zicem că merită să o adaugi în playlist.