Selena Gomez se bucură de succesul noului album, așa că a decis să filmeze mai multe variante de video ale piesei ”Lose you to love me”.

”Am trecut prin atâtea momente de impact în viața mea personală, dar acum mă simt ușurată după ce am trecut cu bine peste toate obstacolele. Am simțit că lansând la început două piese în oglindă voi putea completa povestea despre felul în care cineva se poate redresa indiferent de provocările pe care i le aduce viața. Ignorând factorii perturbatori din exterior și trăindu-ți viața după propriile reguli.

Acest album este inspirat de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”, a declarat Selena.