The Weeknd a anunțat că lansează o nouă colecție de piese și artwork-uri sub formă de NFT. Operele vor fi scoase la licitație pentru o perioadă limitată de timp, mai exact fanii care sunt interesați să liciteze pentru ele vor avea la dispoziție doar câteva ore, sâmbăta aceasta. Dar aceasta nu este singura surpriză pe care The Weeknd le-a pregătit-o fanilor lui. Artistul canadian a lansat și un videoclip nou, filmat cu telefonul mobil.

The Weeknd face parte din grupul artiștilor care și-au propus să boicoteze platformele de streaming și au găsit o altă modalitate de a-și vinde operele muzicale și nu numai. Artistul canadian tocmai a anunțat că va scoate la licitație trei piesei noi, atrwork-uri și alte obiecte artistice, în format NFT. The Weeknd s-a gândit totuși și la fanii lui care nu licitează pentru astfel de opere și le-a făcut cadou un videoclip nou. 

Delia nu e singura. Ce artist internațional a anunțat că își vinde muzica sub formă de NFT

Piesa pe care The Weeknd o promovează este ”Try Me” și face parte de pe albumul ”My Dear Melancholy”, lansat în 2018. Artistul a ales să marcheze aniversarea EP-ului aducând în atenția fanilor această piesă, pentru care a filmat un vizual simplu și de efect, cu telefonul.