Alexandra Stan le-a promis fanilor că va reveni cu muzică nouă și s-a ținut de cuvânt. Artista a lansat albumul „Rainbows”, un material special care o reprezintă în totalitate.

Alexandra Stan își spune cel mai bune povestea de viață pe note muzicale. Artista a profitat din plin de perioada de pandemie și a petrecut ore bune în studioul de înregistrări. Alexandra a adunat cele mai bune piese și le-a pus pe toate sub umbrela „Rainbows”.

„M-a ajutat pandemia să îmi dau seama că prioritățile muzicale s-au schimbat. Să prioritizez piesele de suflet, am căutat chiar melodiile care mi se potrivesc, n-am mai înregistrat toate piesele. În pandemie lumea a avut timp, cam toți producătorii și artiștii au avut timp să compună, să își aleagă piesele”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depăşeşte pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. Mega-hitul "Mr. Saxobeat" poate fi inclus, cu uşurință, în viitoarele cărți de muzică din țară, ca fiind prima piesă, lansată de un artist român, care reuşeşte această performanță. 

„Wow, în ultimele 15 luni, piesa mea, „Mr. Saxobeat” a adunat încă 100.000.000 ascultări, iar în total are peste 300 milioane ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Ma bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscatoare pentru tot. 🙏🏼😢🌸🌈💕🎉💕 ”, a declarat Alexandra Stan.