După două luni și aproape șapte milioane de vizualizări pe YouTube, Sickotoy, Inna și Elvana Gjata au lansat o versiune nouă de clip pentru piesa ”Papa”. De data aceasta este vorba despre un lyric video, perfect dacă vrei să faci karaoke sau lip sync. 

În urmă cu două luni, Sickotoy lansa un nou pariu muzical, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai apreciate piese ale verii. A făcut echipă cu Inna și Elvana Gjata, o artistă de origine albaneză, care activează în peisajul muzical din 2007 și au lansat împreună piesa ”Papa”. Melodia produsă de Sickotoy a prins imediat la public și a fost ascultată toată vara. Nici videoclipul nu s-a lăsat mai prejos, iar outfit-urile colorate și asortate pe care le-au purtat cele două artiste au atras toate privirile. La două luni de la lansare, Sickotoy, Inna și Elvana au decis să lanseze încă o versiune de clip, potrivită pentru cei care vor să facă lip sync sau karaoke. Noua versiune a apărut deja pe YouTube, așa că îi poți da play.

Inna a avut un an excelent din punct de vedere muzical până acum, iar videoclipurile pe care le-a lansat în 2021 i-au cucerit pe fanii ei din toată lumea. Piesa ”Flashbacks”, prima lansată anul acesta, a depășit rapid granițele țării și a ajuns să fie ascultată în heavy rotation în țări precum Rusia și Ucraina și a intrat în topul celor mai căutate melodii din lume pe Shazam.