Mark Stam a revenit cu o nouă piesă la doar trei luni după ce a lansat-o pe ultima, este vorba despre "Privirea Ta", o piesă sensibilă care va ajunge, cu siguranță, repede la inimile fanilor.

"Privirea Ta" a fost scrisă chiar de către artist, iar de muzică s-au ocupat Mark și Mihai Alexandru Bogdan (Quick). Mark a anunțat faptul că va lansa piesa în urmă cu o zi, air fanii au așteptat nerăbdători momentul lansării. Piesa este una sensibilă, cu un mesaj puternic, așa cum ne-a obișnuit artistul.

"Rar mi se întâmplă să memorez greutatea și complexitatea unei priviri, istoriile pe care le formează și emoțiile ce le provoacă. Însă această piesă nu este despre o simplă privire, ci despre una care, practic, mi-a impus să mă scufund în ea. Am simțit-o pe pielea mea, ca un foc sălbatic, i-am trăit istoriile de parcă erau ale mele, totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă și, fără să-mi dau seama, am devenit și eu parte din ea. Am început să simt în ochii mei povestea ochilor ei.", a spus Mark Stam.

I-ai dat play?