Nu mai este niciun secret faptul că BTS deține rețeta succesului. Trupa k-pop a făcu echipă cu Jason Derulo și au lansat remixul pentru una dintre cele mai populare piese de pe TikTok, ”Savage Love”.

”Savage love” este una dintre piesele anului 2020. Aceasta a cunoscut succesul datorită TikTok-ului, iar acum, că se bucură de un remix cu una dintre cele mai populare trupe k-pop din lume are toate șansele să cucerească din nou topurile.

Jawsh 685 a postat pe TikTok celebrul sunet de 30 de secunde “Laxed (Siren Beat)”. Acesta a devenit cel mai viral sunet de pe TikTok, cu peste 750.000 de tiktok-uri realizate pe zi și cu peste 43 de milioane de vizualizări. Cei mai celebri tiktok-eri au dansat pe ”Laxed”, printre care Addison Rae, Tony Lopez și Jessica Alba. 

Jason Derulo a fost atât de cucerit de sunetul încărcat de Joshua Stylah, un adolescent din Polonia, încât a lansat o variantă oficială și a numit-o ”Savage Love”. La scurt timp după, artistul a fost dat în judecată de către adolescent, iar în urma procesului, Jason a trebuit să îi recunoască drepturile de autor și să îl menționeze în titlul.