Ed Sheeran şi-a schimbat sound-ul, după ce a început colaborarea cu Pharrell, iar single-ul pe care tocmai l-a lansat e cu adevărat tare. Se numeşte "Sing" şi e de pe al doilea album al englezului, care va fi lansat la finalul lui iunie. Probabil că, dacă nu v-am fi spus despre cine e vorba, ați fi crezut că-l ascultați pe Justin Timberlake. Într-adevăr, asemănarea cu piesele lui Justin este foarte mare şi suntem convinşi că "Sing" va avea un mare succes. 

În altă ordine de idei, se pare că Ed Sheeran e mare fan al matematicii. După ce primul său album s-a numit "+", adică "plus", cel de-al doilea are numele "X", adică "multiply", "înmulțire" în limba română. Albumul de debut s-a vândut în peste 4.000.000 de copii la nivel mondial, spune Ed, iar de la cel de-al doilea britanicul aşteaptă mai mult, pentru că este mai comercial. 

Ascultă piesa şi spune-ne dacă-ți place. Pe noi chiar ne-a convins. În plus, am mai avea o nedumerire. Oare în câte piese internaționale făcute anul acesta Pharrell nu va avea nicio implicare?