Deliric X Silent Strike pregătesc un nou album împreună, iar lansarea acestuia va avea loc pe 28 septembrie, printr-un concert special la Arenele Romane. Cei doi au lansat o serie de piese marfă în ultima perioadă, iar ultima creație se numește „Cioburi De Mine”, o reflecție imperfectă  a imaginii a sine.

Am citit mai demult ceva ce mi-a rămas în minte. Când ne uităm în oglindă, vedem o imagine întoarsă pe dos. Până aici e no brainer, duh! Dar ideea că tu ești obișnuit toată viața cu imaginea asta în timp ce toți ceilalți te văd pe dos, m-a făcut să pun puțin pauză și să mă gândesc că e adevărat pe mai multe planuri. De multe ori imaginea pe care o au cei din jur despre noi este total opusă de cea pe care o cunoaștem noi. De multe ori chiar cei care par cei mai fericiți, cei mai relaxați se lupta în interior cu niște demoni pe care doar ei îi văd. De multe ori e vorba de artiști pe care îi admirăm (am avut în ultimul timp destule cazuri) dar alte dăți poate fi vorba chiar de prieteni apropiați. Uneori mă întreb dacă nu ar trebui să fim și noi mai prezenți și să încercăm să întindem o mâna celui de pe partea cealaltă a oglinzii...”, a declarat Deliric

”Cu toate astea în minte am scris piesă pe care mă bucur să v-o prezint astăzi. Inspirat de muzica lui Silent Strike care mă pune întotdeauna pe gânduri și cu ajutorul lui Cătălin a cărui voce mi-a rezonat în minte de prima oară când m-am apucat de scris. Am renunțat de data asta la structura clasică de piesă și am încercat o simetrie imperfectă... ca noi toți.”, a completat artistul.

Tu ai ascultat-o?