Camila Cabello poate spune că 2019 a fost anul ei. După succesul pe care l-a avut cu hitul ”Senorita”, artista le-a oferit fanilor cadou câte o piesă de pe noul ei album, ”Romance”. De data aceasta a venit rândul piesei ”Living proof”.

Camila a declarat că albumul va fi lansat pe 6 decembri și că în procesul de creație nu a lăsat pe nimeni și nimic să îi afecteze munca. ”Să fii îndrăgostit este ca și cum ai avea infinite niveluri de inspirație. Pur și simplu m-am îndrăgostit și de aici a venit toată inspirația.”, a declarat Camila, făcând referire la relația cu fostul ei iubit, Matthew, de care s-a despărțit în luna iunie după ce a lansat hit-ul ”Senorita” împreună cu Shawn Mendes.

„Albumul acesta este despre cele două identități ale mele. Una care este speriată ca un crab și dacă ar fi să decidă singură, probabil nu și-ar depăși zona de comfort, iar cea de-a doua care este vulcanică și care îmi zice mereu <<Nu, în niciun caz nu ne ascundem, trebuie să ieșim>> și o trage de mână și pe cealaltă. Cam atît de greu mi-a fost să mă decid, dar important este că le-am abordat pe ambele.”

Ai ascultat piesa?