Ariana Grande a lansat "Breathin'", un single de pe albumul "Sweetener", pe care fanii îl așteaptau de foarte multă vreme, însă așteptarea a meritat! Artista și-a deschis sufletul și cântă despre stările de anixetate și fricile referitoare la viitor, cu care a recunoscut de-a lungul timpului că s-a luptat.

În ediția din 2018 a revistei Vogue U.K., Ariana Grande a dezvăluit că, deși s-a confruntat întotdeauna cu sentimente de anxietate, tulburarea a început să o afecteze mai sever după atacul terorist de la concertul ei din Manchester, în 2017. Artista în vârstă de 25 de ani a mai dezvăluit, de asemenea, că a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic sau  PTSD, și a povestit într-un inteviu pentru revista People că s-a temut să vorbească public despre diagnosticul său, având în vedere că 22 de oameni și-au pierdut viața în atentat: "Este greu să vorbesc pentru că atât de mulți oameni au suferit o pierdere atât de gravă și imensă. Dar, da, este un lucru real... Mă simt de parcă nici măcar nu ar trebui să vorbesc despre propria mea experiență - ca și cum nu ar trebui să spun nimic.".

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

Versurile piesei "Breathin" par să abordeze problema: "Some days, things just take way too much of my energy / I look up and the whole room's spinning / You take my cares away / I get so overcomplicate, people tell me to medicate", "Feel my blood runnin', swear the sky's fallin' / How do I know if this shit's fabricated, oh? / Time goes by and I can't control my mind / Don't know what else to try, but you tell me every time".