După ce-a colaborat în trecut cu Ariana Grande și Ed Sheeran, legenda muzicii clasice Andrea Bocelli a ales-o pe Dua Lipa pentru următorul său single. "If Only" este o baladă care pune calitățile vocale ale artistei în cea mai bună lumină, și-ți va merge direct la suflet!

"If Only" este o melodie aşa cum Dua Lipa nu a mai cântat vreodată. Piesa, cu versuri în engleză și italiană, face parte de pe albumul "Si" - lansat de celebrul tenor pe 26 octombrie, după o pauză de 14 ani. Inițial, cântecul trebuia să fie o piesă solo pentru Bocelli. A fost lansată ca single de debut al abumului "Si", alături de un videoclip filmat în Italia cu soția și copiii cântărețului.

OMG! Feli și Vunk, acuzați de blasfemie după ce au lansat piesa "Toți demonii mei"

Dacă despre Andrea Bocelli nu sunt foarte multe de spus, cântărețul de operă devenit celebru pentru calitățile sale, dar şi pentru că este orb, Dua Lipa surprinde prin această colaborare, mai ales pentru că vine după hit-uri precum "New Rules" și "One Kiss". Dua Lipa a scris pe Instagram: "Cântecul nostru frumos este deja în lume. O onoare să lucrez cu @andreabocelliofficial"