Probabil că te-ai obișnut deja: pe Shazam găsești cele mai tari recomandări în materie de muzică. Clasamentul se schimbă neașteptat de repede, în funcție de câte ori caută oamenii o piesă sau alta. Majoritatea pieselor din topul Shazam se aud pe radio și ocupă cele mai bune poziții din topuri.

Spike a promis și s-a ținut de cuvânt. Artistul a lansat, în sfârșit, videoclipul pentru piesa care a înnebunit pe toată lumea. Fanii lui Spike sigur au tocit butonul Shazamului, dar fără succes. Până acum.

Spike a avut planuri mari pentru perioada asta, doar că din cauza Covidului, artistul a trebuit să amâne lansarea piesei ”Zeu”. Spike a fost diagnostic fix când nu se aștepta, în timp ce făcea un test de rutină, așa cum prevăd regulile pentru organizarea sau participarea la evenimente mari. Acum, după ce lucrurile au revenit la normal, artistul a lansat piesa ”Zeu” și este o continuare a hitului ”Manele”.

”Piesa trebuia lansată pe 24 septembrie cu tot cu clip, doar că eu am intrat în carantină și a trebuit să amânăm lansarea. N-am mai făcut stilul ăsta, o luasem așa puțin serios și am zis – băi, hai să ne revenim – era totul prea serios.”, a spus artistul. ”M-am simțit zeu la filmări, totul a mers blană!”, a mai declarat Spike.