2021 este anul lui Rose. Solista de la Blackpink a lansat a doua melodie solo de anul acesta și este hotărâtă să cucerească piața muzicală internațională cu noua piesă. 

Rose e pusă pe fapte mari și se concentrează asupra carierei solo. Artista coreeană a început anul în forță, iar piesa ”On The Ground”, lansată în urmă cu trei săptămâni, a adunat peste 130 de milioane de ascultări pe YouTube. Acum, Rose le face cadou fanilor ei o nouă melodie însoțită de videoclip și lansează ”Gone”, o melodie sensibilă, cu mesaj puternic. 

New couple alert! Fanii BTS sunt convinși că Jungkook s-a combinat cu o tipă de la Blackpink

”Astăzi a fost ultimul recital de promovare a piesei <<On The Ground>>. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în această călătorie. Ascultați-o în continuare, dar sper că o să vă placă noua mea piesă, <<Gone>>.” - a scris Rose pe Instagram înainte de lansarea melodiei. Piesa are un mesaj în care se vor regăsi toți cei care au suferit din dragoste, la un moment dat. Rose cântă despre avalanșa de sentimente contradictorii pe care le ai după o despărțire, iar videoclipul este filmat în aceeași notă melancolică.

Vizualul a adunat câte un milion de vizualizări pe oră după ce a fost postat. Ce zici, are șanse să fie mai tare decât ”On The Ground”?