Anul trecut, Beyonce s-a întrecut pe sine și a lansat albumul ”Black is King”. Albumul a fost gândit special pentru evenimentele prin care au trecut oamenii de culoare în Statele Unite ale Americii și a avut premiera pe Disney+.

Albumul ”Black is King” este inspirat de muzica de pe albumul ”The Lion King: The Gift” pe care Queen B l-a lansat în 2019, atunci când a interpretat-o pe Nala în super producția ”The Lion King”.

Slay, Queen! Uite cele mai tari ținute purtate de Beyonce în noul album vizual

"Călătoriile familiilor negre, de-a lungul timpului, sunt onorate într-o poveste despre călătoria unui tânăr rege, marcată de trădare, dragoste și căutarea identității de sine. Strămoșii îl îndrumă spre destinul său, iar prin învățăturile și îndrumările tatălui acestuia, dobândite în copilărie, el câștigă virtuțile necesare pentru a-și revendica casa și tronul.

"Black Is King" este afirmarea unui scop măreț, cu imagini luxuriante, care sărbătoresc rezistența și cultura neagră. Filmul evidențiază frumusețea tradiției și excelența acestei culturi", arată comunicatul de presă.