Pharrell Williams este unul dintre artiştii momentului şi a vrut să se asigure că va fi aşa şi peste 100 de ani. Nici noi, nici el nu vom mai fi pe aici să vedem ce se va întâmpla, dar ideea e foarte, foarte tare!

Surprinzător sau nu prea, piesa se va numi "100 Years". Singura imprimare a piesei a fost făcută pe un disc din lut luat dintr-o podgorie şi care a fost închis într-un seif ce poate fi deschis doar dacă este scufundat în apă. Scopul? O campanie de awareness cu privire la încălzirea globală.

OMG! Pharrell Williams are secretul tinereții. Are un ritual la care ține mai ceva ca o femeie

Până în noiembrie 2117 avem doar câteva acorduri din piesa aflată în "capsula timpului" şi le regăsiți în clipul de prezentare:

"Dacă vom continua pe această cale a distrugerii, ignorând natura, discul din lut se va dezintegra, iar piesa va fi pierdută pentru totdeauna", spune Pharrell.

Cum spuneam, niciunii dintre noi nu vom mai fi pe aici la lansarea oficială, aşa că Pharrell ar putea lansa piesa şi mâine, sub un alt nume. Dar să nu fim paranoici! Mai ales că există 100 de oameni care au ascultat "100 Years" la o audiție privată şi l-ar putea da de gol.