Fără doar și poate, Olivia Addams este una dintre revelațiile noului val de muzică de la noi. Artista poate spune că are multiple talente, de la a scrie piesele pentru ea, dar și pentru alții, până la a face senzație pe TikTok.

Nu este adolescent care să nu fi auzit de Olivia Addams și asta nu doar de pe TikTok. Olivia a cucerit toate topurile cu piesele ei care inevitabil rămân în memoria fanilor. Într-un timp foarte scurt, Olivia a ajuns să se laude cu piese compuse pentru Antonia, Lidia Buble și JO, toate cu zeci de milioane de vizualizări.

Piesele ei fac senzație pe Youtube și pe TikTok, iar comunitatea ei de fani crește pe zi ce trece. Acum, Olivia a revenit cu o nouă surpriză pentru fani.

„Scrisori în minor” este prima piesă pe care Olivia o cântă în limba română. Momentul în care Carla’s Dreams i-a oferit piesa este unul cel puțin special. „M-a întrebat: „băi, îți place piesa asta?” Iar eu i-am zis: „da, îmi place, chiar mă regăsesc cu ea!” „Atunci demonstreaz-mi și cânt-o ca și cum ți-ar plăcea”, a povestit Olivia Addams.