Ne era dor de o piesă cu un vibe bun! CRBL și Maria Popa au readus la viață unul dintre cele mai cunoscute single-ului ale trupei Simplu. ”Oficial îmi merge bine” se bucură acum de un remake.

CRBL și-a luat familia și s-a mutat în Spania, așa că îl credem când spune că ”Oficial îi merge bine”. Artistul a colaborat cu Maria Popa și au lansat un remake al celebrei piese semnată de băieții de la Simplu. ”Oficial îmi merge bine” vine la pachet cu un videoclip super fresh și cu un aer adolescentin.

„A fost cea mai tare experiență de până acum! Am râs, am plâns, am cântat, am dansat, am muncit, m-am jucat, am experimentat o grămadă de stări și am cunoscut mulți oameni minunați, cărora le sunt recunoscătoare. Colaborarea aceasta m-a făcut foarte fericită, m-a fascinat.”, a declarat Maria Pop.

„«Oficial îmi merge bine» este un hit care a schimbat muzica românească, atât prin sound, cât și prin mesajul de dragoste perceput de public ca un mesaj social. Nici clipul nu a fost ceva obișnuit; a fost printre cele mai scumpe videoclipuri, filmat pe peliculă de film și, cred, primul videoclip în care frații Moga au lucrat împreună :). Să refacem piesa în 2020 a fost o idee extraordinară, unde eu am răspuns PREZENT, retrăind momentele de creație din 2004. La 16 ani de la lansare a venit momentul să apropiem generațiile prin muzică.”, a spus CRBL.