Atunci când o piesă este bună, succesul ei depășește rapid granițele țării și ajunge să fie ascultată în cele mai neașteptate locuri din lume. Așa s-a întâmplat și cu ”Stranger”, cea mai recentă melodie lansată de Olivia Addams, care a ajuns să fie cea mai căutată pe Shazam în Polonia. 

Shazam este aplicația care ne salvează de fiecare dată când auzim undeva o piesă bună și vrem să o avem neapărat în playlist. Cu ajutorul ei descoperim piese de care nu știam, iar acest lucru este valabil peste tot în lume. Muzica are limbaj internațional, și nu este de mirare că melodiile românești ajung să fie ascultate și în alte țări din lumea largă. Inna a cucerit recent playlist-urile din Rusia și Ucraina, iar acum a venit rândul Oliviei Addams să aibă o piesă number one pe Shazam în altă țară. Melodia ”Stranger”, lansată în luna aprilie, este în acest moment pe locul 1 în topul căutărilor pe Shazam în Polonia. 

Olivia Addams a cucerit piața muzicală de la noi, după ce a făcut senzație pe TikTok. În afară de melodiile pe care le-a lansat ea, Olivia a compus piese și pentru alți artiști de la noi, precum Antonia, Cleopatra Stratan sau JO. Artista a avut un parcurs muzical foarte interesant, pentru că la trei ani a început să cânte în grupul muzical Alegretto. Când a crescut a avut câteva job-uri care nu aveau nicio legătură cu muzica, pentru ca apoi să se întoarcă la marea ei dragoste și să lanseze piese pe cont propriu.