De pe TikTok, Megan Thee Stallion a ajuns direct în topuri. Artista care a anunțat că se retrage din muzică se pare că s-a răzgândit și a colaborat cu Lil Baby pentru remixul piesei ”On me”.

Megan Thee Stallion face ce face și mai lansează câte o piesă. Artista care a devenit faimoasă datorită TikTok-ului a început să se transforme în Pitbull, toți artiștii dorindu-și câte o colaborare cu ea. Lil Baby și-a unit vocea cu cea a artistei și a lansat remixul piesei ”On me” și a fost urcat pe canalul lui de Youtube. Piesa merge foarte bine, iar în 13 ore de la lansare deja a adunat 3.4 milioane de vizualizări.

Zilele trecute, Megan și-a anunțat fanii de pe Instagram că se retrage din muzică printr-un videoclip inspirat de grafica albumului său. ”Megan Thee Stallion se reîncarcă. Din cauza stilului de viață solicitant, Meg a intra acum într-o perioadă de regenerare și se pregătește pentru ce va urma. În absența ei, echipa de management a artistei se va ocupa de postările din social media în numele artistei.”

Ai dat play piesei?