Acum au milioane de vizualizări pe YouTube, sute de mii de oameni le fredonează piesele, iar piesele lor au cucerit topurile muzical, dar lucrurile stăteau cu totul altfel la început. Fiecare artist a pornit de jos, a încercat să-și definească stilul și să ajungă să lanseze melodii care îl reprezintă în totalitate. Unii dintre ei au debutat în trupe, alții au ales cariere solo de la început. Unii împlinesc două decenii de când cântă, alții abia de câțiva ani au intrat pe piață. 

Toți și-au găsit vocația în muzică și fac lucrurile din ce în ce mai bine. Dar mai ții minte care au fost primele lor melodii?

Delia - Un calculator, o șansă în plus. Delia avea fix 18 ani când lansa piesa asta. Se întâmpla în anul 2000, înainte de perioada N&D.

 

Andre, adică Andreea Bălan și Andreea Antonescu, lansa în 1999 primul album - ”La întâlnire”. 

 

3 Sud Est - Ai plecat. Piesa face parte de pe albumul de debut al trupei, din 1998. 18 ani mai târziu, adică în 2016, 3SE a cântat-o la Forza ZU.

 

Smiley a intrat în trupa Simplu la începutul anilor 2000. ”Să zburăm spre cer” a fost unul dintre primele hituri, o colaborare cu Marius Moga. 

 

Andra avea doar 15 ani când a lansat ”În noapte mă trezesc”. Piesa a fost inclusă pe albumul de debut, numit simplu ”Andra”. 

 

Inna a debutat în forță. ”Hot” a fost primul ei videoclip.

Alexandra Stan s-a lansat cu ”Lollipop”.

Antonia a venit din America și a cucerit piața muzicală cu ”Roses On Fire”.

În 2013, o puștoaică cu codițe cânta ”Memories” și nimeni nu credea că e româncă. Ai ghicit, e vorba despre Nicole Cherry.