Nicole Cherry încă se mai bucură de succesul pe care l-a avut piesa „Florile tale”, dar a revenit cu o nouă surpriză pentru fanii ei. Artista a lansat „Ce vrea o femeie”, piesă ce are toate șansele să devină hit.

Vara lui Nicole Cherry se anunță a fi una incendiară. Piesa artistei, „Florile tale” se aude peste tot, dar acum Cireșica are o nouă surpriză muzicală pentru fanii ei. „Ce vrea o femeie” este piesa care a devenit deja virală pe TikTok și care a fost compusă de Nicole Cherry, Florian Rus, Alexandru Turcu și Bogdan Todor.

Chiar dacă este foarte activă din punct de vedere muzical, artista este implicată trup și suflet și în viața Anastasiei.  Nicole se minunează zilnic de cât de repede poate să crească micuța. Vedeta deja se gândește la viitorul fiicei sale și spune că încă se antrenează pentru a o pregăti pe cea mică pentru fel de fel de situații. 

„Asta e cea mai mare teamă a mea, să nu știu să fac față, să nu știu să gestionez situația în momentul în care se întâmplă o situație…  Eu vreau să cred că sigur genele mă vor ajuta în această situație și că voi reuși să fiu destul de prietenă, destul de impunătoare în fața Anastasiei încât să o fac să înțeleagă care sunt lucrurile bune și care sunt lucrurile rele.”