Nicole Cherry a revenit cu prima piesă de anul acesta. „Florile tale” este specială pentru Cireșica, mai ales că este prima piesă după ce a devenit mămică și după ce a semnat cu Global Records.

„Florile tale” e prima piesă de după sarcină și se simte că e ca un refresh pentru că are și un ritm foarte nice. E botezul lui Nicole. Am scăpat de piesele alea super lente. Tot pe dragoste e, tot pe suferință, dar pe genul „hai, mai lasă-mă-n pace”. E compusă de Irina Rimes și mă bucur că am reușit să colaborăm. Mi se pare că îmi vine mănușă.”, a povestit Nicole în matinalul de la Radio ZU. 

Invitată în Morning ZU, Nicole a vorbit și despre botezul micuței Anastasia. „Ne minunăm pe zi ce trece de ea. A descoperit că poate să țipe și e fascinată de asta. Chiar azi, de dimineață, mă întreba Florin dacă mi se pare că are o voce. O să facem botezul la ballroom foarte drăguț, al unor prieteni foarte apropiați și o să iasă foarte frumos. O să cânte Andra, Chindriș, Trupa Feelings, iar dacă o să vrea să prezinte și Mihai Morar... ”