La câteva zile de când a lansat ”Până când”, Smiley revine cu o variantă live a piesei. Artistul a cântat melodia alături de trupa lui și a urcat noua versiune pe canalul lui de YouTube. 

Smiley a intrat într-o perioadă matură și profundă din punct de vedere muzical, iar ”Până când” i-a surprins pe fanii lui, atât ca sound, cât mai ales ca mesaj. Smiley a specificat de la început că nu este o piesă ușoară, pe care să o asculți pentru că vrei să te distrezi. ”Nu e genul de cântec pe care să-l asculți la micul dejun. Nu se ascultă nici la petreceri sau sâmbătă seara. Nu se ascultă nici duminica, dacă vrei să te relaxezi. Nici în zilele cu soare și niciodată la mare. Mesajul nu e jucăuș sau optimist, iar linia nu te invită la dans. Pentru că muzica e adesea un loc de regăsire și de izolare”, a scris artistul într-o postare pe Instagram, ca replică pentru cei care l-au criticat și i-au transmis că se așteptau la altceva de la noua piesă. 

Smiley se poate lăuda că a avut un an excelent, din toate punctele de vedere. A lansat trei melodii solo în 2021 (”Până la tine”, ”Noi doi și noaptea” și acum ”Până când”) și două featuring-uri (”Rita”, alături de Connect-R și ”Lasă inima să zbiere”, în colaborare cu Killa Fonic) și a început să producă o emisiune online: ”8, 8 și ceva, FIX” apare pe canalul lui de YouTube. Pe plan personal a fost, probabil, cel mai bun an din viața lui: în luna martie, Gina Pistol l-a făcut tătic, iar minunea pe nume Josephine le umple inimile de bucurie în fiecare secundă.