Acum câteva săptămâni, INNA bifa una dintre cele mai tari colaborări. Artista a lansat ”It Don't Matter” alături de Sofi Tukker și Alok, iar acum piesa se bucură și de o versiune live.

INNA continuă seria pieselor live cu ”It Don't Matter”. Piesa debutat în exclusivitate pe Spotify Single și în doar 4 zile piesa a strâns 1.5 milioane de stream-uri pe Spotify şi un playlist reach de 40 de milioane.

”Sunt extrem de entuziasmată şi recunoscătoare pentru această colaborare cu artişti cool pe care îi apreciez - Alok şi Sofi Tukker. Dați muzica tare şi bucurați-vă de "It Don't Matter"., declara INNA despre piesă.

”Mă bucur să colaborez cu artişti precum Sofi Tukker şi INNA pentru "It Don't Matter", pentru că împreuna am reuşit să creăm o piesă universală pe care fanii noştri o vor iubi. 

Suntem super entuziasmați să lucrăm cu doi artişti pe care îi iubim şi admiram - Alok şi INNA. Chiar suntem încântați de modul în care sună piesa şi ne-a rămas în cap., au spus artiștii internaționali despre colaborarea cu INNA.