CRBL şi Nadir au lansat piesa şi videoclipul "Culoarea Ta". Imaginile sunt fierbinți rău, deşi, după cum spun cei doi, la filmări a fost extrem de frig.

Nadir nu a avut motive să fie foarte supărat la filmări pentru că a avut parte de scene fierbinți cu o domnişoara lipsită total de inhibiții.

"Mă bucur că CRBL a acceptat să faca partea de rap. Este al doilea single compus de catre Randi pentru mine şi sper că vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper să fie pe buzele tuturor", ne-a spus Nadir.

Şi lui CRBL i-a plăcut la filmări şi se uită cu maaare plăcere la clip: "Da' ce-avem noi aicea?! E plin de caprioare în videoclip. Am scris cateva versuri pentru fiecare căprioară. Am acceptat cu plăcere invitația de a face un feat. cu Nadir şi sunt sigur că veți fi încântați de <Culoarea ta>".

Piesa este compusă de Randi şi CRBL şi este al treilea single cu versuri în limba română al lui Nadir. Videoclipul este produs de Black Film, în regia lui Taz Dongo şi prezintă o legatură erotica şi plină de pasiune, între artist şi o tânără foarte sexy.

Nadir a fost concurent în cea de-a doua ediție a concursului X Factor, de pe Antena 1, şi şi-a făcut debutul în muzica românească prin single-ul “Interzis”, urmat de “Leyla” şi feat-ul cu J. Yolo pentru piesa “Mână-n mână”.