După ce a cucerit planeta cu ”Drivers License”, Olivia Rodrigo revine și lansează piesă nouă. Pariul ei muzical pentru primăvara aceasta se numește ”Deja Vu” și sună într-un mare fel.

Atunci când debutezi pe locul 1, cel mai greu este să te menții acolo, iar când vorbim despre muzică, artiștii știu cel mai bine acest lucru. Faptul că dau lovitura de la prima piesă poate fi, în același timp, o binecuvântare, dar și un blestem. După ce ajung pe primul loc în topuri, trebuie să demonstreze că merită să fie acolo și că succesul lor nu a fost doar o întâmplare. Olivia Rodrigo nu pare să fi fost intimidată de succesul pe care l-a avut cu piesa ”Drivers License” și a lansat o melodie nouă. Puștoaica a spus că a scris melodia ”Deja Vu” la o lună după ”Drivers License” și a povestit de unde s-a inspirat pentru versuri. Melodia este despre toate stările prin care treci după o despărțire și acele momente când ai sentimente contradictorii. 

Update your playlist! 14 melodii lansate de artiștii români în luna martie. Care e preferata ta?

”Deja Vu” vine la câteva luni după ”Drivers License”, piesă care a făcut-o cunoscută pe Olivia în toată lumea. Melodia a bătut recordurile de ascultări pe platformele de streaming la începutul acestui an și a stat săptămâni bune pe primul loc în cel mai important top muzical din lume: Billboard Hot 100.