The Weeknd a revenit cu o piesă de pus pe repeat. Și nu e singur, ci a colaborat cu băieții de la Sweedish House Mafia, iar pariul lor muzical este ”Moth To A Flame”. Piesa a fost lansată cu tot cu videoclip și are mari șanse la un loc în Billboard. 

E anul colaborărilor pentru The Weeknd, care a lansat o piesă nouă. După ce și-a unit forțele cu Ariana Grande anul acesta, pentru un remake al piesei ”Save Your Tears”, acum a venit momentul ca artistul să colaboreze cu o trupă cu greutate. A lucrat cu băieții de la Sweedish House Mafia, iar melodia ”Moth To A Flame” a apărut acum pe YouTube. Presa internațională scrie că piesa va face parte de pe următorul album pe care îl pregătește The Weeknd și despre care se spune că se va intitula ”The Dawn”. 

Băieții de la SHM sunt și ei pe val și au revenit recent în peisajul muzical, în această formulă, după o pauză prelungită. Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso au început să cânte în această formulă în 2008, dar au rezistat doar câțiva ani. Axwell și Ingrosso au mai avut proiecte muzicale pe cont propriu, dar în vara acestui an, formația a revenit cu o melodie nouă, după aproape 10 ani de pauză. ”It Gets Better” a fost lansată în luna iulie și are peste 10 milioane de ascultări pe YouTube. Acum, băieții și-au unit forțele cu The Weeknd și au lansat împreună melodia ”Moth To A Flame”. Sună bine?