Îți mai aduci aminte de Mahmut Orhan și Sena Sener? Cei doi au cucerit topurile cu piese precum ”Feel” sau ”6 Days”, iar recent au dat lovitura din nou. Melodia pe care românii au căutat-o obsesiv pe Shazam în ultima perioadă are acum parte și de videoclip. 

Sunt piese care te prind de la primele acorduri și scoți imediat telefonul să le cauți pe Shazam. Așa se întâmplă ca melodii abia lansate și piese mai vechi, în egală măsură, să ajungă pe primele locuri în topul căutărilor și, astfel, să ajungă la mai multă lume. Iar ”Fly Above”, de la Mahmut Orhan și Sena Sener nu face excepție de la regulă. Melodia a fost pe primul loc în topul căutărilor pe Shazam în România în luna februarie, iar acum este pe locul patru. Piesa nu a avut parte de videoclip până acum, dar Mahmut Orhan și-a dat seama că merită să fie promovată în acest fel și a lansat un vizual fresh, numai bun să-i dai play. 

The power of Shazam. Acestea sunt melodiile pe care românii le-au căutat obsesiv în ultima perioadă

Mahmut și Sena au descoperit rețeta succesului și o aplică deja de câțiva ani încoace. În 2016 au dat lovitura cu ”Feel”, iar videoclipul a adunat aproape jumătate de miliard de vizualizări pe YouTube. Doi ani mai târziu a venit ”6 Days”, o altă melodie care i-a propulsat pe primele locuri în topuri. Acum e rândul lui ”Fly Above” să devină hit. Să nu zici că nu ți-am spus!