După cinci luni și 125 de milioane de vizualizări pe YouTube, Wisin a decis să dea un refresh piesei ”Mi Nina” și a făcut un remix beton. A apelat la Maluma și la Anitta, iar versiunea nouă are toate șansele să aibă mai mult succes decât piesa originală.

Ce faci atunci când vrei să dai o nouă șansă unei piese mai vechi? Îi chemi pe cei mai tari artiști latino și o remixezi. Wisin știe cel mai bine rețeta succesului, iar remix-ul pe care tocmai l-a lansat pentru piesa ”Mi Nina” are șanse mari să ajungă hit internațional. Unde-s mulți, puterea crește, așa că Wisin, Myke Towers și Los Legendarios au extins formula și i-au cooptat și pe Maluma și Anitta, pentru ca succesul să fie asigurat. 

Rețeta a fost aplicată cu succes și de alți artiști înainte, iar AICI găsești un top al pieselor care au avut mai mult succes după ce au fost remixate. Cei cinci au filmat și un videoclip nou, iar dacă nu i-ai dat încă play, îți spunem că nu e de ratat! Ți-o imaginezi pe frumoasa Anitta jonglând cu mingea? Well... play and see!