DJ Project și Roxen și-au unit forțele pentru o piesă care îți va merge la suflet. ”Parte din tine” este pariul lor pentru începutul de an și sună într-un mare fel! 

Băieții de la DJ Project și-au anunțat fanii că le pregătesc ceva beton și s-au ținut de cuvânt! Vocea feminină pe care au ales-o pentru piesă este a lui Roxen, iar artista s-a transformat în muză pentru videoclip. Filmările au avut loc într-o casă veche, iar vizualul piesei are la bază cele șapte arte. ”Filmările au fost o bucurie, chiar dacă era destul de răcoare, ne-am și distrat, am râs mult și am intrat rapid în povestea care ilustrează piesa. Sunt extrem de încântată de rezultat și abia așteptam să putem împărtăși cu voi acest proiect frumos”, a povestit Roxen. 

Cântăreața de 21 de ani a lucrat intens în ultima perioadă și a declarat că ea și echipa ei s-au concentrat să găsească piesa perfectă pentru Eurovision 2021. Băieții de la DJ Project au colaborat anul trecut cu Andia și au adunat peste 37 de milioane de vizualizări pentru piesa ”Slăbiciuni”. Acum și-au propus să dea lovitura alături de Roxen. Ce zici, are șanse piesa asta să devină hit?