DJ Khaled și Justin Bieber își unesc forțele din nou. ”Let It Go” este pariul lor pentru începutul verii, sună într-un mare fel și are parte de un videoclip spectaculos. 

DJ Khaled a găsit formula succesului și, indiferent cu cine ar colabora, dă lovitura. De data aceasta, DJ Khaled și-a unit forțele cu Justin Bieber și 21 Savage și au lansat ”Let It Go”. Au filmat un videoclip plin de lux și opulență, așa cum îi place lui DJ Khaled, iar locația pe care au ales-o a fost un club exclusivist de golf. Bieber apare cu noul look în videoclip, cu dread-urile pentru care a fost intens criticat în ultima perioadă. Lucrurile iau o turnură neașteptată în videoclip când, pe terenul de golf, apare un aligator care le strică distracția. Dezmodământul te lăsăm pe tine să îl vezi. 

Piesa ”Let It Go” face parte de pe cel de-al 12-lea album de studio, lansat recent de DJ Khaled și care se intitulează ”Khaled Khaled”. Este a treia oară când DJ Khaled și Justin Bieber își unesc forțele, după ”I'm The One” și ”No Brainer”, care au împreună aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. Ce zici de noua lor colaborare? Sună bine?