Îți mai aduci aminte de Mahmut Orhan și Sena Sener? Cei doi au cucerit topurile cu piese precum ”Feel” sau ”6 Days”, iar acum au dat lovitura din nou. O melodia a lor a devenit cea mai căutată pe Shazam în România în ultima perioadă. 

Sunt piese care te prind de la primele acorduri și scoți imediat telefonul să le cauți pe Shazam. Așa se întâmplă ca piese abia lansate și piese mai vechi, în egală măsură, să ajungă pe primele locuri în topul căutărilor și, astfel, să ajungă la mai multă lume. Melodia pe care românii au căutat-o obsesiv pe Shazam în ultimele zile a fost ”Fly Above”, de la Mahmut Orhan și Sena Sener. Piesa nu are parte de videoclip, deocamdată, dar are potențial să devină hit. 

Mahmut și Sena au descoperit rețeta succesului și o aplică deja de câțiva ani încoace. În 2016 au dat lovitura cu ”Feel”, iar videoclipul a adunat aproape jumătate de miliard de vizualizări pe YouTube. Doi ani mai târziu a venit ”6 Days”, o altă melodie care i-a propulsat pe primele locuri în topuri. Acum e rândul lui ”Fly Above” să devină hit. Să nu zici că nu ți-am spus!