Toamna se numără bobocii, dar și hiturile. Antonia și-a unit vocea cu Pitt Leffer și cu Guilty Pleasure și au lansat împreună ”Benny Hana”, o piesă în limba engleză, cu un sound care te prinde de la prima ascultare. 

2021 a fost un an excelent pentru Antonia, cel puțin până în prezent. Artista a lansat patru piese noi anul acesta, plus imnul festivalului SAGA, alături de Avalan. Toamna a venit cu încă o piesă nouă marca Antonia, de data aceasta un featuring. Îl mai ții minte pe Pitt Leffer, artistul care cucerea topurile în urmă cu câțiva ani cu piesa ”No Lies”? Ei bine, a revenit în peisajul muzical și nu oricum! Și-a unit forțele cu Antonia și cântă împreună piesa ”Benny Hana”. Artista le-a dat indicii fanilor ei de pe rețelele de socializare încă de acum câteva zile, iar acum așteptarea a lust sfârșit: piesa a fost lansată, în variantă audio deocamdată, fără videoclip. 

Momentul adevărului. Antonia a explicat de ce nu își expune copiii pe net: ”Nu mai credeți tot ce...”

Nici pe plan personal Antonia nu se poate plânge că i-a mers rău. 2021 a fost anul în care s-a finalizat divorțul de tatăl fiicei ei, Maya, iar Alex Velea nu a mai așteptat și a cerut-o de soție. Cei doi s-au logodit vara aceasta, iar la scurt timp după aceea au pus bazele unui proiect online: și-au făcut podcast și în fiecare săptămână postează un episod cu un nou invitat, pe canalul lor de YouTube. 

Așa sună cea mai nouă piesă semnată de Antonia. Are șanse să devină hit?