Shakira, Black Eyed Peas și David Guetta a pornit motoarele pentru distracție. Cum la orizont se văd deja multe festivaluri, artiștii au lansat o piesă numai bună de pus pe repeat.

Atunci când David Guetta se reunește cu cei mai tari artiști din lume, piesa nu are cum să fie hit. „Don't you worry” a fost lansată în perioada potrivită și, drept dovadă, în doar câteva zile se apropie de 10 milioane de vizualizări.

Shakira nu este la prima colaborare cu artiștii de la Black Eyed Peas. Având în vedere că piesa anterioară, „Girl like me” a bifat jumătate de miliard de vizualizări și încă este pe locul 88 în topul global, nu este exclus ca și aceasta să se apropie de acea bornă.

Recent, Shakira s-a despărțit de cel care i-a fost partener în ultimii 12 ani. Artista nu mai vrea să audă de Piqué, mai ales după ce s-a zvonit că motivul separării lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii zilele trecute. Artista nu doar că s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales să locuiască la Miami, într-o vilă de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri depărtare de fostul ei iubit, artista speră să își găsească liniștea de care avea nevoie.