Vă era dor de o piesă de la Post Malone? Așteptarea a luat sfârșit! După ce s-a bucurat în liniște de succesul albumului ”Hollywood's bleeding”, artistul a revenit cu piesa ”Motley crew” și sună bine de tot. 

Post Malone a revenit cu prima piesă solo de anul acesta. ”Motley crew” vine la pachet cu un videoclip regizat de Cole Bennett. Posty nu este singura vedetă din videoclip, ci alături de el mai apar și Ty Dolla $ign, Big Sean, SAINt JHN, Tommy Lee și alții. Tot în videoclipul ”Motley crew” Post Malone își arată pentru prima dată dantura de milioane.

Artistul s-a inspirat de la colegul lui, Lil Uzi Vert, doar că nu și-a pus diamantele în frunte, ci pe dinți. Post Malone a decis ca în anul acesta să fie mai prețios ca niciodată și i-a reușit. Noua ”achiziție” a acestuia l-a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1,6 milioane de dolari.

O astfel de operă de artă nu putea fi realizată de orice dentist, așa că Post Malone a mers pe mâna celor mai buni. De dantura de milioane de dolari s-au ocupat Thomas Connelly, un dentist al celebrităților și Naoki Hayashi.