Justin Bieber strikes again! Artistul a făcut echipă cu The Kid Laroy și au lansat piesa ”Stay” care vine la pachet cu un videoclip super cool.

The Kid Laroy a revenit în atenția fanilor și nu oricum, ci cu o colaborare cu Justin Bieber. Artistul australian a lansat ”Stay” la aproape un an distanță de la colaborarea cu Miley Cyrus pentru ”Without you”. ”Stay” este cea de-a doua piesă pe care The Kid o lansează alături de Justin Bieber, asta după ce în trecut au cântat amandoi ”Unstable”, piesă ce se regăsește pe albumul lui Biebs, ”Justice.

”Aveam piesa asta de acum un an. Eram acasă la prietenul meu, Blake. Eram eu, Blake, Omer și Charlie Puth. Pierdem timpul și dintr-o dată, Charlie a început să se joace cu instrumentele. L-am întrebam ce face, mi-a zis că se prostește, după care i-am spus că înregistreze totul pentru că suna foarte bine. Este, probabil, cel mai organic mod în care am făcut o piesă. Nu am plănuit nimic și asta a fost foarte interesant.”, a spus Laroy într-un interviu pentru cei de la NME.

Ai ascultat-o?