JUNO și MIRA au colaborat pentru prima dată și le-au oferit fanilor piesa care se va auzi pe repeat toată vară. „Toată noaptea” este rezultatul orelor petrecute de cei doi artiști în studioul de înregistrări.

"Toată noaptea" este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Piesa este compusă de Juno, Alexandru Stancu, Florin Boka, Angus Mihai și Smiley.

"Toată noaptea" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon. MIRA și JUNO sunt protagoniștii clipului, personajele lor îndrăgostindu-se pe ringul de dans.

"<<Toată noaptea>> e un banger simt eu, pentru care sunt foarte fericit și recunoscător. Povestea piesei, în viziunea mea, este despre doi străini care se văd în club și își recunosc ochii unul celuilalt, din experiențele lor din viețile anterioare. Toată treaba este îmbrăcată într-o situație sexy, funny și plină de dans. Despre colaborarea cu MIRA, nu vă zic decât că în studio când am făcut piesa, i-am zis lui Fenom (Florin Boka), cel care a produs piesa, că MIRA este potrivirea perfectă și câteva luni mai târziu când am înregistrat cu ea, intuiția mi-a confirmat", a declarat JUNO.