Mario Fresh s-a întors cu forțe proaspete din vacanța din Dubai. Artistul le-a pregătit fanilor o mulțime de surprize, iar primul as a fost scos deja din mânecă. Mario a lansat "M-am trezit plângând", prima piesă de pe EP-ul "Singurătate".

Compus de către artist alături de Renvto și Vlad Măzărel, "M-am trezit plângând" dezvăluie prin versuri și muzică stările prin care trece un îndrăgostit atunci când povestea ajunge la final. Într-un minut și jumătate, Mario Fresh parcurge alături de public mai multe etape.

„Sunt foarte fericit că astăzi lansez prima piesă de pe EP-ul "Singurătate". "M-am trezit plângând" reprezintă intro-ul acestui material și este o piesă foarte sensibilă în care se vor regăsi cu siguranță toți ascultătorii. Am pus foarte mult suflet în fiecare vers și în fiecare notă cântată și încerc să le arăt oamenilor o altă latură, mai sensibilă și mai personală. Acest single este dedicat tuturor oamenilor care au sufletul rănit și sper că "M-am trezit plângând" o să îi ajute să treacă peste momentele grele", spune artistul despre noul său proiect muzical.