Mario Fresh a părăsit familia Golden Boy Society și se pare că i-a priit. Artistul a lansat ”Chitara mea”, un remake după celebra piesă a lui Dan Spătaru.

Scandalul dintre Mario Fresh, Lino Golden și Alex Velea a fost una dintre cele mai mari certuri din industria muzicală. Artiștii au transformat Instagramul într-un ping pong de replici dure și, chiar dacă Alex Velea a făcut un vlog în care a explicat adevăratul motiv al rupturii din ”familia de aur”, Mario nu s-a uitat înapoi și și-a găsit direcția muzicală.

„2020 este un an care ne-a luat prin surprindere pe toți, așa că am decis să vin în întâmpinarea voastră cu o piesă care sper să vă surprindă plăcut, să aducă zâmbete și să vă încarce cu energia aceea bună de care cu toții avem nevoie. Mereu l-am admirat pe Dan Spătaru, îl consider un simbol al muzicii ușoare românești și mi-a plăcut foarte mult să lucrez la această piesă”, spune Mario.

Remake-ul piesei vine cu un sound fresh și o producție cool ce păstrează linia originală a melodiei. Piesa este compusă de Mario Fresh alături de Temistocle Popa, Ștefan Sprianu și Mircea Block.