Manuel Riva și Alexandra Stan au colaborat și au lansat o piesă care se va auzi în boxe toată vara. „Heal your soul” te va cuceri instant și, cu siguranță, îi vei face loc în playlist!

„În vremuri în care tot mai mulți oameni au nevoie de confort și putere, această piesă este despre a-i ajuta pe ceilalți când se află într-un moment greu, dar și despre a ne da seama când avem nevoie de ajutor. Heal Your Soul a început ca o continuare pentru Miami, prima noastră colaborare, dar a devenit în scurt timp o declarație în sine, o piesă de care amândoi suntem foarte mândri”, a spus Manuel Riva.

„Muzica poate fi terapeutică. Nu contează genul. Știți că îmi place să mă joc cu vocea pe diferite tipuri de piese. De data aceasta am scris și am cântat Heal Your Soul alături de Manuel Riva, în noul său single. Și îmi place la nebunie! Poți să dansezi când auzi piesa în cluburi sau la festivaluri, dar, în același timp, versurile au un înțeles mai profund. Muzica poate să conecteze oameni, poate vindeca suflete, inimi frânte, sau poate să-ți elibere mintea. Lasă magia să se întâmple prin intermediul muzicii. Voi fi alături de tine!”, a spus Alexandra Stan.

Pentru cei care nu știu deja, Manuel Riva este un veteran al muzicii de la noi. DJ-ul s-a lansat în formula Demmo alături de Anamaria Ferentz și Vik. Pe numele lui real George Emanuel Călin, Riva a cântat mulți ani și alături de Doru Todoruț în formația Deepcentral cu care a cucerit mii de fani.

Ce notă îi dai videoclipului?