Maluma este ca un magnet pentru vizualizări, iar asta o știu și colegii lui care ”se bat” pentru a colabora cu el. Cum nu trece nicio săptămână fără să lanseze vreo piesă nouă, Maluma a revenit cu Kapla y Miky, Philip Ariaz, Blessd și au lansat ”Gata”.

Maluma și-a adunat gașca și au lansat piesă nouă. Papi Juancho este la prima colaborare cu Kapla y Miky și Philip Ariaz, nu același lucru îl poate spune și despre Blessd. Blessd este un artist nou intrat pe piața muzicală care în câteva luni a reușit să cucerească mulți fani. Blessd a devenit unul dintre cei mai importanți artiști din noua generație din Columbia, pasiunea lui pentru muzică transformându-l în revelația muzicii urbane. La începutul anului, Blessd a lansat piesa ”Imposible” și a adunat pe Youtube peste 4 milioane de vizualizări.

Pentru fanii lui Maluma, surprizele nu se opresc aici. În 2022, în unul dintre cele mai mari muzee de ceară din lume, aceștia pot vedea statuia lui Maluma în mărime naturală și îmbrăcată în Versace, așa cum îi place artistului.

Cât de bine sună piesa?