Bebe Rexha a revenit în forță și a lansat un album nou. A colaborat cu Travis Barker, Ty Dolla $ign, Rick Ross și Doja Cat, iar piesele sunt deja disponibile pe internet. 

Make no mistake, Bebe Rexha e într-o formă de zile mari și a revenit cu un album nou. ”În timp ce am compus acest album, am ajuns să mă cunosc pe mine foarte bine și am înțeles ce fel de persoană sunt. Și am învățat să mă accept, cu defecte și tot. Cred că asta e cea mai importantă regulă în viață, să te accepți așa cum ești, cu eșecuri, cu părțile bune și părțile rele”, a declarat artista pentru Billboard. A colaborat cu artiști precum Travis Barker sau Doja Cat, iar albumul ”Better Mistakes” este unul dintre cele mai promițătoare lansate în ultima perioadă. 

Rexha și-a deschis sufletul recent într-un interviu și a povestit că este atrasă atât de bărbați, cât și de femei, dar că nu îi place să fie încadrată în categorii sau să i se pună etichete, precum ”bisexuală”.  ”Ce cred eu despre sexualitate în general este că ea reprezintă o balanță. Am avut relații și cu femei în trecut? Da. Am ieșit cu fete? Da, am ieșit. Și chiar unele celebre, dar nu o să dau nume. M-am îndrăgostit vreodată de o femeie? Da. Dar în prezent sunt într-o relație cu un bărbat”, a declarat Rexha. 

Nu știm dacă relațiile cu femei au inspirat-o să compună noul album, dar merită să dai un play la toate piesele și să ne spui care e preferata ta!