Mai ții minte piesa ”I Know What You Want”? Mariah Carey și Busta Rhymes făceau senzație cu ea în urmă cu 18 ani și sigur ai dansat și tu măcar o dată pe ea. La ”majoratul” melodiei, cei doi artiști și-au unit din nou forțele și au lansat ”Where I Belong”, o piesă ca o continuare pentru hitul cu care au cucerit planeta. 

Busta și Mariah și-au unit din nou forțele și le fac cadou fanilor partea a doua a poveștii ”I Know What You Want”. Cei doi artiști au filmat un videoclip plin de simboluri și de trimiteri la povestea originală, lansată în urmă cu 18 ani. Intro-ul este același, iar sound-ul piesei nu are cum să nu îți aducă aminte de melodia din 2003. ”The past is an animal that chases you forever”, spune Busta Rhymes în deschiderea piesei, iar vizualul vine în completarea poveștii și oferă o continuare a ceea ce s-a întâmplat în clipul din 2003. Diferența e că acum, Busta e un gangster care s-a împăcat cu trecutul și vede lucrurile diferit. 

Mariah Carey aduce un touch sensibil pe melodie, cu vocea ei inconfundabilă. Artista a oferit recent un moment care a devenit viral, când a atins o notă foarte înaltă, în timp ce primea vaccinul pentru Covid. Artista le aduce aminte tuturor fanilor ei de perioada de glorie de la începutul anilor 2000, iar cei care au văzut videoclipul au spus că Mariah încă se ține bine. 

Și, în caz că îți era dor de piesa originală, îi poți da un play mai jos: