La patru ani de la ”Doar pe a ta”, primul lor featuring, Edward Sanda și Ioana Ignat au colaborat din nou. Pariul lor muzical pentru toamna aceasta se intitulează ”Dacă tu nu ai fi” și sună bine de tot!

Unii artiști descoperă rețeta succesului la prima colaborare și o aplică din nou și din nou. Ar fi și păcat să nu fie așa, iar Edward Sanda și Ioana Ignat știu foarte bine acest lucru. Cei doi au colaborat în urmă cu patru ani prima dată, iar piesa lansată atunci a devenit hit. ”Doar pe a ta” a depășit 60 de milioane de vizualizări pe YouTube and still counting. În 2018, și-au unit forțele din nou, pentru piesa ”În palma ta”, care se bucură de peste 50 de milioane de accesări pe YouTube.

Acum, cei doi și-au unit vocile din nou pentru o piesă sensibilă. ”Dacă tu nu ai fi” este o melodie ca o declarație de dragoste, iar versurile au fost scrise chiar de către cei doi artiști. Ioana Ignat a bifat câteva colaborări muzicale în ultimul an, printre care una cu fostul ei iubit, Sebastian Dobrincu. Și pentru Edward Sanda a fost un an excelent, pentru că s-a căsătorit, iar cu câteva zile înainte de nuntă a lansat piesă alături de soția lui, Cleopatra Stratan.