Justin Bieber și Hailey sunt couple goals, iar sentimentele lor par mai intense pe zi ce trece. Acum, Hailey Bieber apare într-un videoclip alb negru pe care Justin l-a gândit pentru piesa ”Anyone”, lansată la începutul anului.

”Anyone” a fost lansată imediat după ce Justin Bieber a concertat în noaptea dintre ani. Videoclipul inițial îl prezintă pe Justin promovând sportul, mai exact boxul, iar ceea ce i-a uimit pe fani a fost faptul că artistul a fost machiat atât de mult încât nu se vede niciun tatuaj. 

În varianta videoclipului din ianuarie, iubita lui Justin din videoclip a fost actrița Zoey Deutch pe care fanii o cunosc din serialul de pe Netflix "The Politician", din "Zombieland Double Tap" și "Why Him?". Zoey nu este străină de aparițiile în videoclipurile muzicale, aceasta putând fi admirată şi în videoclipul lui Ed Sheeran "Perfect".

Acum, la mai bine de o lună de la lansarea videoclipului, Justin a venit cu o nouă varianță, alb negru, în care apare soția lui, Hailey Bieber. ”Muzica ne-a ajutat să trecem prin atât de multe în acest an şi pentru mine personal a fost vindecătoare şi transformatoare. "Anyone" este o piesă specială, plină de speranță şi cu rol de imn. Dă tonul unui an nou mai luminos, plin de speranță şi posibilități.”, a declarat Justin odată cu lansarea piesei.